Warning: The magic method KCO::__wakeup() must have public visibility in /customers/5/7/3/goranssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/klarna-checkout-for-woocommerce/klarna-checkout-for-woocommerce.php on line 129 Göransson Tipsar - penslar - Göranssons Färg AB

Göransson Tipsar – penslar

Syntetpensel
Är anpassad för vattenburna färger. När man arbetar med vattenburna färger så har man förhållandevis kortare torktider. Vilket gör att färgen inte hinner flyta ut som en oljefärg.
Vilket gör att man vill ha en pensel som dels håller mer färg men också lägger på mer färg på underlaget. Samtidigt så är topparna på penselborsten mjuka och slätstryker direkt.

Naturhår
Är anpassad för oljeburna färger. När man arbetar med oljeburna färger är torktiden långsammare och färgen hinner flyta ut till en slät fin finish. En oljefärg arbetar man med i flera tunnare lager då är det bra med en spänstigare tunnare borst där topparna är fina så det inte blir spår efter borsten.

Vinkelpensel
Ibland behöver man komma åt med färg i trånga utrymmen som tex vid ett element. Då är det bra med en pensel som har ett något böjt skaft.

 

Hos oss på Göranssons Färg kan du hitta penslar från en rad olika tillverkare för just ditt behov.

Hitta till oss!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *